nieuws

Doorgestart Mirabelle bouwt verder uit

Restaurant

De bekende Bredase restaurant Mirabelle werkt verder aan de uitbouw na de doorstart begin dit jaar. Mirabelle heeft chef-kok Jasper Videler van restaurant Chocolat overgenomen. Videler gaat samenwerken met chef-kok Joris Peters.

Doorgestart Mirabelle bouwt verder uit

Mirabelle maakte in januari een doorstart nadat het in april 2009 dicht moest vanwege financiële problemen. De toenmalige chef-kok en bekende wedstrijdkok Henri Brouwers werd begin januari vervangen door Joris Peters.

‘Restaurant Mirabelle is voor mij een nieuwe uitdaging’, laat Videler weten op Bredavandaag.nl. ‘Ik zal in een team terechtkomen dat zeker geen geheimen kent. Maître sommelier Arnold Zwartkruis is een oud collega’.

Videler merkt op dat Mirabelle grote stappen moet maken om een van de beste restaurants van Breda en omstreken te worden. Videler: ‘De locatie leent zich daar uitstekend voor en de geschiedenis leert dat Mirabelle in de top van de gastronomie thuishoort’.

Reageer op dit artikel