nieuws

Doorstart kaviaarimporteur Jacobus Toet

Restaurant

De kaviaarfamilie Toet werkt weer aan het opbouwen van een succesvol bedrijf. De importeur van kaviaar heeft na een faillissement in mei deze maand in afgeslankte vorm een doorstart gemaakt. Met dank aan inspanningen van wijnhandelaar Winston van Eijkelenborg van Wine & Spirits uit Wateringen.

Doorstart kaviaarimporteur Jacobus Toet

Van Eijkelenborg slaagde erin om een aantal financiers te vinden, vooral uit de wijnwereld. Daardoor kon kaviaarimporteur Jacobus Toet snel een doorstart maken. Zij het in afgeslankte vorm, want de zaak in Amsterdam blijft dicht en het personeelsbestand is gehalveerd. De winkel in Scheveningen is weer open.

‘Alle leveranciers leveren weer’, meldt Van Eijkelenborg in De Telegraaf. ‘Het is de intentie dat Jacobus Toet op korte termijn een belangrijk deel van de aandelen overneemt. De basis van de nieuwe zaak is gezond’. De aandelen zijn nu nog in handen van de financiers. Jacobus Toet zelf wordt adviseur.

Reageer op dit artikel