nieuws

Drie finalisten Bier & Gastronomie Award 2012

Restaurant

Dégust uit Hoogeveen, Het Brouwcafé in Scheveningen en Jopenbrouwerij uit Haarlem zijn alle drie nog in de race om de Bier & Gastronomie Award 2012 te winnen.

Drie finalisten Bier & Gastronomie Award 2012

De prijs voor het restaurant met de beste bier-spijscombinaties, de Bier & Gastronomie Award, wordt op woensdag 11 januari uitgereikt. Op de Horecava in Amsterdam rond half vier in hal 9 op Xpert Plaza, maakt de organisatie de winnaar bekend. In totaal zijn er nog drie finalisten over: Dégust uit Hoogeveen, Het Brouwcafé in Scheveningen en Jopenbrouwerij uit Haarlem.

Bier en Gastronomie

Met de Bier en Gastronomie Award willen de initiatiefnemers de belangstelling voor bier aan tafel stimuleren. Vorig jaar ging de prijs naar Geert en Marnetta Braks van streekrestaurant De Hofkaemer in Bergeijk. Zij zullen tijdens de finale op de Horecava een drietal gerechten en bijbehorende bieren presenteren.

Kanshebbers

Net als de voorgaande vier edities is het Biergenootschap der Lage Landen de organisator van de bier-spijswedstrijd. Een jury van professionals uit de wereld van bier en gastronomie bezocht vijf halve finalisten en selecteerde de drie overgebleven bedrijven als kanshebbers.

Reageer op dit artikel