nieuws

Dries Roelvink blijft bij Michelinverhaal

Restaurant

Het Algemeen Dagblad meldt dat Dries Roelvink verhaal gaat halen bij Michelin. De volkszanger zegt toch zeker dertig restaurantrapporten te hebben geschreven. Gisteren ontkende Michelin de lezing van Roelvink dat de zanger eind jaren negentig van de vorige eeuw voor Michelin zou hebben gewerkt.

Dries Roelvink blijft bij Michelinverhaal

‘Ik zou weleens even contact willen hebben met die meneer die toen hoofdinspecteur was. Ik ga vandaag eens contact opnemen en zeggen: hoe is dat nou gegaan? Ik heb toch zeker dertig rapportjes geschreven’, beweert Roelvink in het AD.

Zowel de huidige hoofdinspecteur van Michelin Benelux, Werner Loens, als oud-hoofdinspecteur, Paul van Craenenbroeck, lieten gisteren weten dat Roelvink nooit voor Michelin heeft gewerkt. Roelvink liet eerder deze week weten dat hij destijds voor zijn goede vriend Ed Lemaire restaurants bezocht en hierover rapporten maakte die hij naar Michelin stuurde.

Inmiddels is op Twitter en Facebook een hoop te doen over de rol van Roelvink voor Michelin. Voor veel horecaprofessionals lijkt het onwaarschijnlijk dat Roelvink restaurants inspecteerde voor Michelin.

Reageer op dit artikel