nieuws

Driesterrenchef Boulud start in Londen

Restaurant

Driesterren chef Daniel Boulud uit New York opent volgend voorjaar een restaurant in het Mandarin Oriental Hyde Park hotel in Londen. Ook Heston Blumenthal van The Fat Duck zou voorbereidingen treffen voor een restaurant in datzelfde hotel in Londen.

Driesterrenchef Boulud start in Londen

Het nieuwe restaurant van Boulud krijgt de naam Bar Boulud en komt in plaats van het grillrestaurant van het luxe Mandarin hotel. Model voor de zaak staat Bar Boulud in New York. De kaart is gebaseerd op de Franse keuken. Gerechten worden ter plekke gemaakt onder toeziend oog van Gilles Verot.

Restaurant openen

Volgens Boulud kon hij de kans om in Londen een restaurant te openen, niet naast zich neerleggen. ‘Mijn nieuwe restaurant krijgt de energie en de spirit van New York, een beetje van de Franse ziel en een vleugje Londen-stijl.’ Het restaurant krijgt 165 zitplaatsen.

Naast vijf restaurants in New York heeft Boulud ook zaken in Las Vegas, Palm Beach, Beijng en Vancouver.

Reageer op dit artikel