nieuws

Duikeling in Lekker na transfers

Restaurant

Restaurant La Rive van het Amstel Hotel in Amsterdam en restaurant Cordial in Oss zijn hard onderuit gegaan in de nieuwe Lekker. Beide restaurants vielen uit de top-10. Zowel La Rive als Cordial kreeg afgelopen jaar te maken met een vertrekkende chef-kok.

Duikeling in Lekker na transfers

Edwin Kats ruilde La Rive in voor een culinaire avontuur in Beiroet. Rogier Rassin vertrok bij Cordial om aan de slag te gaan bij La Rive. In de nieuwe Lekker valt La Rive van plaats vier naar elf en zakt Cordial van vijf naar veertien.

Het derde uit de top-10 verdwenen restaurant in Toine Hermsen in Maastricht. Restaurant Toine Hermsen zakt van acht naar zeventien. Vorig jaar was Toine Hermsen met een opmars van vijftien naar acht één van de meest opvallende stijgers in de top van de ranglijst.

Meer nieuws uit de Lekker 2009:

Ranglijsten uit Lekker 2009:

Reageer op dit artikel