nieuws

‘Duisenberg weren uit horeca

Restaurant

Federatief Joods Nederland roept de horeca op om Gretta Duisenberg als ongewenst persoon te verklaren. Dit zegt de voorzitter van de organisatie, professor Loonstein, naar aanleiding van het verloren van de dodenherdenking door Duisenberg in Restaurant L’Entrecôte et les Dames in Amsterdam.

‘Duisenberg weren uit horeca

Loonstein zegt in De Telegraaf: ‘Eerder riep mevrouw dat restaurants in Amsterdam-Zuid door Joden waren geannexeerd. Ik roep de horeca op haar tot ongewenst persoon te verklaren. Greetje, want zo heet ze, bak toch een omelet in je eigen keuken en laat ons met rust’.

Woensdagavond om acht uur verstoorde Duisenberg de twee minuten stilte in Restaurant L’Entrecöte et les Dames. De restauranteigenaar verzocht Duisenberg de zaak te verlaten. Nadat Duisenberg niet op dit verzoek inging, werd de politie ingeschakeld om haar uit de zaak te zetten. Duisenberg heeft laten weten te overwegen een klacht in te dienen.

Reageer op dit artikel