nieuws

Duurzame servicewagens voor Hakvoort Horeca

Restaurant

Afgelopen week werden bij Hakvoort Horeca de laatste exemplaren afgeleverd van een bestelling van 24 Mercedes bedrijfswagens. Het in Emmeloord gevestigde bedrijf grijpt de aanschaf van de bussen aan om haar naam te wijzigen in Hakvoort Professional.

Duurzame servicewagens voor Hakvoort Horeca

Vanwege de duurzaamheid en betrouwbaarheid is gekozen voor Mercedes bedrijfswagens. Een van de kerndoelen van Hakvoort Horeca is zo duurzaam mogelijk ondernemen. De Sprinters zijn voorzien van de modernste Euro 5 motor. Naar verluidt zijn dit het moment de milieuvriendelijkste bestelwagens die op de markt worden aangeboden.

Alle afgeleverde Vito’s zijn voorzien van een roetfilter. Hiermee is het wagenpark van Hakvoort voorbereid op de strenge milieu-eisen die binnenkort in de grote steden van kracht worden. In totaal heeft Hakvoort nu 39 servicewagens op de weg.

De bedrijfsnaam verandert in Hakvoort Professional, omdat de firma niet langer alleen aan horeca en grootkeukens levert, maar ook aan de overheid en bijvoorbeeld de onderwijssector. De nieuwe naam en huisstijl zullen officieel op de Horecava 2010 gepresenteerd worden.

Hakvoort Horeca werd in 2007 gekozen tot meest duurzame bedrijf van de provincie Flevoland. In 2008 kreeg het bedrijf de titel ‘beste bedrijf van de Noordoostpolder’ om enkele weken later te worden verkozen tot de beste onderneming van de provincie Flevoland.

Reageer op dit artikel