nieuws

Dynasty neemt plaats in de eregalerij Chinese Restaurant Top 100

Restaurant

De winnaar van vorig jaar, Dynasty in Amsterdam, verhuist voor drie jaar naar de eregalerij. De methodiek dat winnaar van de Top 100 in de eregalerij wordt geplaatst, past Misset Horeca ook toe bij de al langer bestaande Café Top 100 en de Terras Top 100. Eigenaar Ho Kai Yen kan zich vinden in deze aanpak: “Het geeft andere Chinese restaurants ook de kans de strijd te winnen en het houdt de verkiezing verrassend en spannend”.

Dynasty neemt plaats in de eregalerij Chinese Restaurant Top 100

Dynasty werd vorige keer bejubeld om gezellige en toch chique sfeer en het heerlijke authentieke eten. Dynasty is een begrip in Amsterdam door de gastvrijheid, de ontspannen sfeer en de ligging aan de Reguliersdwarsstraat. Beminnelijk horecaman en goed zakenman Yen heeft van Dynasty een topzaak gemaakt, wat nog eens vleugels kreeg door het winnen van de eerste Chinese Restaurant Top 100. Yen: “Het winnen van de eerste verkiezing zorgde voor een publiciteitsgolf die voor nog meer gasten in het restaurant zorgde. Het winnen gaf het personeel vleugels, ze waren erg trots”.

» Bekijk hier de Chinese Restaurant Top 100 2011

Meer nieuws over de Chinese Top 100:

Reageer op dit artikel