nieuws

Edwin Vinke SVH Meesterkok

Restaurant

Edwin Vinke mag zich SVH Meesterkok noemen. De chef-kok van restaurant De Kromme Watergang in Slijkplaat slaagde voor de meesterproef. De SVH Meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid voor koks.

Edwin Vinke SVH Meesterkok

Donderdag 13 november legde Vinke de proef succesvol af. De proef bestond uit een rondleiding door het bedrijf, het verzorgen van een lunch, het beantwoorden van managementvragen en het verzorgen van een meesterlijk zevengangendiner.

De Plaatselijke Commissie Meesterproef bestond uit Marc van Gulick, Otto Nijenhuis, Jasper van Almenkerk en Hans Huiskes. Vinke wordt op een nader te bepalen tijdstip geïnaugureerd. Edwin Vinke van restaurant De Kromme Watergang in Slijkplaat is de 122ste SVH Meesterkok van Nederland.

Reageer op dit artikel