nieuws

Eerste eigen horecaspot voor Rivièra Maison

Restaurant

Dit voorjaar opent in Den Haag de eerste eigen horecaspot van interieurmerk Rivièra Maison. Het merk richtte al wel eerder een restaurant in Hoofddorp en een hotel in Castricum in, maar had nog geen horecalocatie in eigen beheer.

Eerste eigen horecaspot voor Rivièra Maison

Het Rivièra Maison East Coast Café Food & Drinks komt in de nieuwe winkel van het luxe interieurmerk in Den Haag. Deze winkel aan de Hoogstraat telt drie etages plus een terras aan het Buitenhof. Als alles volgens planning verloopt, opent de zaak op 31 maart 2011.

Voor het beheer van de horecaspot heeft RM twee horecainsiders aangetrokken. Rianne Kleijntjens van het interieurmerk laat weten dat de heren zelfstandig werken maar dat alles wel in samenspraak met RM verloopt. ‘Het hele lunchcafé plus de menukaart is natuurlijk wel overgoten met een Rivièra Maison sausje. Maar aangezien wij gespecialiseerd zijn in interieur en niet in koken en serveren hebben we dat deel uit handen gegeven.’

Aan het roer staan Tom Kampes en Gert Dekker. Dekker is momenteel nog accountmanager bij cateraar Albron, Kampes vervult nu nog de functie van chef-kok van restaurant Landgoed Groenendaal in Heemstede.

Daarnaast zijn er op deze locatie plannen voor een Rivièra Maison Kitchen waar workshops en kookdemonstraties kunnen worden gehouden.

Reageer op dit artikel