nieuws

Eerste macaronwinkel van Nederland geopend

Restaurant

De populariteit van de macaron in de horeca slaat over naar retail. In Amsterdam is dinsdag 20 maart de eerste macaronwinkel van Nederland geopend. Het gaat om Poptasi Pastry, gevestigd in de Amsterdamse Pijp.

Eerste macaronwinkel van Nederland geopend

Initiatiefnemer van Poptasi Pastry is patissier Patrick van Drie, meldt foodlbog Zestz.nl. Van Drie verzorgt al een jaar macaronworkshops en levert onder andere aan de horeca. Sinds 20 maart beschikt hij over een winkel.

Het assortiment van Poptasi Pastry bestaat uit 26 smaken van de twee kleine ronde luchtige amandelkoekjes die aan elkaar geplakt zijn met een zachte vulling. De macaronhype is overgeslagen uit Parijs, waar het al geruime tijd de nodige populariteit geniet.

Poptasi Pastry is gevestigd in de Gerard Doustraat 103 in Amsterdam.

Reageer op dit artikel