nieuws

Eerste Subway drivethru opent begin maart

Restaurant

Het eerste drivethru restaurant van Subway in Nederland opent zeer waarschijnlijk op 5 of 6 maart haar deuren in Alkmaar.

Eerste Subway drivethru opent begin maart

De komst van het restaurant met drivethru was eerder eind 2011 gepland, maar liep vertraging op door problemen bij de bouwer, schrijft Out of Home Shops. Of het 5 of 6 maart wordt, hangt volgens area development manager Justin Goes af van de weersomstandigheden.

De drivethru zorgt voor een doorbraak op het gebied van beleving. Klanten zien aan de hand van camera’s stap voor stap hoe hun sandwich wordt bereid. De ingrediënten kunnen ze allemaal zelf kiezen.

De opening in Alkmaar kan een dubbel feestje betekenen, als de drivethru tevens de honderdste Subway in Nederland wordt. De fastfoodketen zit momenteel op 96 vestigingen en opent tot en met de eerste week van maart nog vijf restaurants.

Reageer op dit artikel