nieuws

Eetpiraat voor rechter gesleept

Restaurant

De ontwikkelingen rond de vermeende eetpiraat Paul van Lieshout volgen zich in rap tempo op. Restaurant Linnen in Oisterwijk, ook slachtoffer van de man, sleept Van Lieshout voor de rechter. Op 6 november moet Van Lieshout zich melden voor de rechter in Tilburg.

Eetpiraat voor rechter gesleept

Alwin Houwing van Linnen laat weten op 12 december 2006 aangifte te hebben gedaan. De officier van justitie meldt in een brief dat de verdachte P. van Lieshout is gedagvaard om 6 november om 09.15 uur te verschijnen voor de politierechter in het gerechtsgebouw van Tilburg.

Vrijdagochtend laat Van Lieshout in De Telegraaf weten dat hij geen oplichter is. ‘Ik ben fout geweest in het betalen van mijn rekeningen, maar ik ben geen oplichter. Ik ga zorgen dat de rekeningen betaald worden’.

Een van de slachtoffers, Erik van Loo van restaurant Parkheuvel in Rotterdam, trok deze week bij MissetHoreca.nl aan de bel. Van Loo zegt voor 1.500 euro slachtoffer te zijn geworden van Van Lieshout en waarschuwt voor deze man.

Direct na de melding van Van Loo stroomde de reacties van andere gedupeerde restaurants binnen. Een snelle rekensom op basis van de reacties zegt dat Van Lieshout voor ruim vijfduizend euro heeft gegeten zonder te betalen.

Reageer op dit artikel