nieuws

Efteling bouwt magische stad

Restaurant

De Efteling bouwt momenteel aan Raveleijn, een ‘magische stad’ met een enorme openluchtarena. Deze wordt in april geopend.

Efteling bouwt magische stad

Raveleijn biedt onderdak aan drie zaken: een gethematiseerde horeca- en arrangementenlocatie voor 500 personen, een grote openluchtarena voor 1200 toeschouwers en een kantoorfaciliteit met bijzondere vergaderruimten.

Gezelschappen vanaf 20 personen kunnen genieten van diverse lunch- of dinerarrangementen met Bourgondische verwennerijen en middeleeuwse bediening. Er is ook een speciaal arrangement voor kinderen.

De arrangementenlocatie kan ook ingezet worden voor een (zakelijke) lunch, diner of borrel op maat. De arrangementen dienen vooraf te worden geboekt, waarbij zitplaatsen voor de show en het restaurant worden gereserveerd. Zie ook www.efteling.com.

Reageer op dit artikel