nieuws

Eigen app voor Ivy* Rotterdam

Restaurant

Ivy in Rotterdam heeft een eigen app ontwikkeld. Daarmee kunnen gasten van het sterrestaurant van François Geurds via een iPad direct ervaringen delen met hun sociale netwerk.

Eigen app voor Ivy* Rotterdam

Met de applicatie zijn meningen achter te laten op Twitter en Facebook en op de website van Iens. Daarnaast bevat het informatie over het Rotterdamse sterrestaurant en kan een kijkje worden genomen in de keuken.

Voor François Geurds, die deze week brand ambassor is geworden van keukenmerk Gaggenau, is de app ‘een verdere ontwikkeling in de totale restaurantbeleving van Ivy’.

‘Veel van mijn gasten zijn actief met sociale media. Die ontwikkeling is niet tegen te houden en wil ik ook niet tegenhouden. Met de app heeft de gast direct toegang tot de Facebook– en Twitter-pagina van Ivy en kan hij op Iens.nl een recensie plaatsen.’

In het restaurant wordt de applicatie gepromoot met een kaartje met daarop een QR-code die is gelinkt aan het YouTube-kanaal van Ivy. Binnenkort is deze ook beschikbaar in de app store van Apple.

Reageer op dit artikel