nieuws

Eigen Michelingids voor Nederland

Restaurant

Nederland krijgt een eigen versie van de fameuze Michelingids. De Benelux-versie wordt opgesplitst in een Nederlandse en een Belgisch-Luxemburgse editie. Dat heeft de culinaire organisatie bekend gemaakt.

Eigen Michelingids voor Nederland

De splitsing gaat nog dit jaar in. Op 30 november verschijnt de eerste puur Nederlandse versie, die verkrijgbaar is bij de boekhandel, ANWB, VVV en grote warenhuizen. Michelin zegt tot deze beslissing te zijn gekomen om beter op de wensen van de klanten in te spelen.

Vanaf 2007 bestaat de collectie van Michelingidsen uit vijftien verschillende edities met hotel- en restaurantinformatie over twintig Europese landen en de Amerikaanse steden New York en San Francisco. Van deze laatste verschijnt de editie in oktober van dit jaar.

Reageer op dit artikel