nieuws

Eigen zaak voor oud-baas Memories of Asia

Restaurant

De voormalige bedrijfsleider van Memories of Asia, nummer vier in Chinese Top-100 van 2009, Wai Tang, begint een nieuw restaurant. Tang start in mei een zaak in een voormalige kerk in Dieren, waar tot voor kort restaurant De Tijd was gevestigd.

Eigen zaak voor oud-baas Memories of Asia

Tang neemt een vroegere chef-kok van Memories of Asia mee naar Dieren waar ze het restaurant gaan voeren onder de naam Just Memories. De nadruk komt te liggen op de biologische keuken. Momenteel wordt de zaak in de voormalige kerk aan de Wilhelminaweg verbouwd.

Memories of Asia in Arnhem behoorde jaren tot de betere Aziatische restaurants van het land. In 2009 werd het nummer vier in de eerste Misset Horeca Chinese Top-100. Eind vorig jaar moest het de deuren sluiten. In februari maakte het restauant een doorstart.

Reageer op dit artikel