nieuws

Eigenaar verkoopt restaurant na overvallen

Restaurant

Restauranthouder Marcel Aarts verkoopt zijn restaurant Toff op de markt in Helmond omdat hij in korte tijd twee keer is overvallen. Hoewel de man graag in de horeca blijft werken, heeft hij er schoon genoeg van. ‘Ik word nog steeds te veel herinnerd aan de overvallen.

Eigenaar verkoopt restaurant na overvallen

De horecaondernemer werd op zondagmiddag 13 juli 2008 tijdens de zomerkermis in Helmond hardhandig overvallen. Bij het halen van wisselgeld in zijn kantoor op de eerste verdieping werd hij van achteren op zijn hoofd en nek geslagen en vervolgens vastgebonden.

Omzet wegbrengen

De Helmonder heeft er een whiplash aan overgehouden. In januari van dit jaar werd hij voor de tweede maal overvallen. Deze keer werd de restauranthouder bij het wegbrengen van de omzet overvallen in zijn auto. Dat was voor mij de druppel. Dit wil ik zo niet meer,’ vertelt hij in het Eindhovens Dagblad.

Toch wil Aarts de horeca niet de rug toekeren; hij denk na over iets anders.

Reageer op dit artikel