nieuws

Eigenaren Wonder’s starten nieuw concept

Restaurant

Zaandam krijgt er een formule bij. Ondernemers Paul de Wit en Debby Nuyens van het succesvolle grand café Wonder’s beginnen samen met pachter Remco Schijf de nieuwe Bar & Grill formule Manzo’s.

Eigenaren Wonder’s starten nieuw concept

Manzo’s wordt volgens Debby Nuyens een ‘stoere variant’ op Wonder’s. ‘De sfeer wordt stoer met een basic kaart. We gaan lekker grillen op onze eigen wijze. Lekkere steaks van topkwaliteit, een beetje terug naar de bistro van vroeger met een eigentijdse touch.’

De nieuwe zaak komt tegenover Wonder’s Zaandam, in een pand waar voorheen een grand café was gevestigd. Mede-eigenaar Remco Schijf pacht al een paar jaar Wonder’s in Zaandam. De succesvolle formule Wonder’s van Paul de Wit en Debby Nuyens heeft ook vestigingen in Bergen, Schagen, Heerhugowaard en Egmond.

Manzo’s wordt volgens Nuyens een restaurant ‘met gave muziek en een warme stoere, eigentijdse ambiance’. ‘Dus geen koeienhuiden en rieten lampjes. We gaan wel met snijplanken werken, maar dan van olijvenhout. En we willen eten aan de bar op luxe krukken.’

Meer over Debby Nuyens en Paul de Wit in Misset Horeca 22, verschijningsdatum vrijdag 26 augustus.

Reageer op dit artikel