nieuws

Eigenaresse Bulten verlaat De Beukenhorst

Restaurant

Restaurant De Beukenhorst in Winterswijk komt in andere handen. Eigenaresse Désirée Bulten houdt het na zeventien jaar voor gezien. Ruim twee jaar geleden verliet voormalig echtgenoot en medeoprichter Toine Smulders het toprestaurant.

Eigenaresse Bulten verlaat De Beukenhorst

Bulten maakt het afscheid bekend in de nieuwsbrief van het restaurant. ‘Afscheid van mijn restaurant De Beukenhorst is een dikke traan wegpinken’, begint Bulten haar nieuwsmededeling.

‘Afscheid, wil zeggen dat ik er nog regelmatig zal zijn, maar dan als gast. Vanaf 1 juni 2007 ben ik niet meer de eigenaresse die het restaurant De Beukenhorst zeventien jaar geleden mocht neerzetten en sinds die tijd aan het roer stond’, aldus Bulten.

De nieuwe eigenaresse is Sanne te Brake. Bulten: ‘Zij is een dynamische charmante vrouw waarvan ik weet dat ze goed voor “mijn” Beukenhorst zal zorgen. Sanne en ik hebben vele met elkaar over het kwalitatieve beleid van onze dienstverlening gesproken. Waardoor onze naam restaurant De Beukenhorst een beleving van hoog niveau blijft’.

Bulten geeft aan meer tijd aan haar gezin te willen besteden en op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Haar voormalige partner Toine Smulders runt inmiddels Villa Copera in het Gelderse Tolkamer.

Reageer op dit artikel