nieuws

Eigentijds zorgrestaurant bij GGz Eindhoven

Restaurant

Albron verzorgt vanaf 1 november het eten en drinken in zorgrestaurant De Trefhove bij GGzE, locatie de Grote Beek te Eindhoven. Het zorgrestaurant volledig verbouwd tot een sfeervolle ontmoetingsplaats. Daarnaast is het assortiment vernieuwd en de dienstverlening aangepast.

Eigentijds zorgrestaurant bij GGz Eindhoven

De cliënten en zorgmedewerkers reageren enthousiast op de sfeervolle uitstraling van de espressobar en het restaurant. De bezoekers zijn ook zeer te spreken over de gerechten en de diversiteit in zitplaatsen. Want of je nu aan een hoge of lage tafel wilt eten, aan de espressobar wilt netwerken of heerlijk op de loungebank een krant wilt lezen met een kopje koffie… in De Trefhove kan het allemaal!

Laagdrempelige ontmoetingsplek

Facilitair manager Anky Penninx van GGzE: ´Wij zijn trots is op deze laagdrempelige, klantvriendelijke en gastvrije ontmoetingsplek voor cliënten, bezoekers en medewerkers. Gezond, bewust en gevarieerd cateren in een prettige en actieve omgeving golden bij GGzE als speerpunten in de keuze voor een nieuwe cateraar. Albron speelt in op deze wens.´

Ontmoeten staat centraal

Jeroen Helmink, business development manager van Albron Carewell is trots dat de restaurantformule ‘Het Terras van…’ nu ook gerealiseerd is binnen de geestelijke gezondheidszorg. ‘De samenwerking met GGzE heeft geresulteerd in een prachtig eigentijds restaurant. We delen de visie dat ontmoeten centraal staat en verkennen nu mogelijkheden om cliëntparticipatie in het restaurant toe te passen.´

Reageer op dit artikel