nieuws

Eind eco-fastfoodrestaurants Danku

Restaurant

De twee gesloten vestigingen van eco-fastfoodrestaurant Danku in Antwerpen en New York van Karen Brink gaan definitief niet meer open. Eerder liet Karen Brink, dochter van zakenvrouw Nina Brink, nog weten de zaken te heropenen.

Eind eco-fastfoodrestaurants Danku

De vestiging in Antwerpen gaat van ecologisch en verantwoord eten over op een reguliere snackbar.

Karen Brink bedacht samen met de tweelingbroers Filip en Bruno van Hoeck een naar eigen zeggen totaal nieuw concept. Met als resultaat de opening van het ecologisch restaurant Danku in 2008 in Antwerpen. Ook New York kreeg een vestiging van Danku maar de producten sloegen daar niet aan.

Kroketten

Bij Danku waren biologische snacks te krijgen, variërend van kroketten met verschillende vullingen, satés en poffertjes. Naast het biologische eten, bestond het restaurant volledig uit milieuvriendelijke biologisch afbreekbare materialen.

De broers Van Hoeck hebben de vestiging van Danku in Antwerpen omgebouwd tot een gewone snackbar, genaamd ’t Frietpaleis, zo meldt de Gazet van Antwerpen. De zaak zit op de hoek van het Koningin Astridplein en de Carnotstraat.

Reageer op dit artikel