nieuws

Eindhovens Ketelhuis wordt restaurant

Restaurant

Het Ketelhuis op Strijs S in Eindhoven wordt verbouwd tot een unieke formule van restaurant en ateliers. Het is een project van chefkok André Amaro. Hij wil een mix van lekker eten, cultuur en werken creëren.

Eindhovens Ketelhuis wordt restaurant

Het restaurant komt in het voormalige transformatorhuis van Philips.

Op dit moment wordt er nog keihard gewerkt aan de verbouwing van het Ketelhuis en is het nog een grote puinhoop. Tijdens de Dutch Design Week bouwt Amaro zijn eigen kerkje naast het Ketelhuis, waar hij gaat koken. Het verbouwde Ketelhuis moet in de loop van november klaar zijn.

Slow Food

Het Ketelhuis krijgt een koffiehuis, restaurant, bakkerij, textieldrukkerij en een fashion- en foodlab. André Amaro wil slow food gaan koken met streekproducten. Maar mensen kunnen ook aan een bar eten waarboven de keuken zweeft. Er worden bijvoorbeeld pasta-avonden georganiseerd waarbij ook Italiaanse filmklassiekers worden gedraaid.

Reageer op dit artikel