nieuws

Etenstijd breidt voorlopig niet uit

Restaurant

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving komen er voorlopig geen filialen van Etenstijd. Dit laat de exploitant van Etenstijd, Jan Meurs junior weten aan Missethorecal.nl. De familie Meurs wil de formule van het buffetrestaurant eerst perfectioneren voor ze aan uitbreiding beginnen.

Etenstijd breidt voorlopig niet uit

Jan Meurs junior: ‘We zijn heel druk bezig om organisatorisch alles op de rit te zetten. Achter de schermen zijn er nog een aantal dingen die strakker geregeld moeten worden. Daar zijn we nu heel druk mee bezig. De verwachting is dat we over twee tot drie jaar op zoek kunnen gaan naar andere vestigingen, ofwel andere formules.’

Jan Meurs junior (25) nam de exploitatie van Etenstijd vorig jaar over van zijn ouders, Jan en Anita Meurs. Een echtpaar dat naam maakte in de supermarktwereld. Senior is nog wel de eigenaar van het pand.

Lunchen

Om het pand beter rendabel te maken startte de familie onlangs met “De Serre”. Hier kunnen mensen van 10 tot 16 terecht voor koffie met gebak of een lunch. De bediening is in handen van een team mensen met een verstandelijke beperking.

Bekijk hier een videoreportage van Etenstijd

Reageer op dit artikel