nieuws

Euro-Toques in actie voor We Care Foundation

Restaurant

Restaurantvereniging Euro-Toques houdt op 25 juni een benefietdiner in Groningen, waarvan de opbrengst geheel naar de We Care Foundation gaat.

Euro-Toques in actie voor We Care Foundation

Euro-Toques Nederland organiseert het diner met behulp van sponsoren en de restaurants De Apedans in Groningen, ’t Korensant in Kloosterburen en In de Valk in Middelstum. Het diner vindt plaats op een boerderij in Molenrij, waar koks van de meewerkende restaurants in de mobiele keuken van Euro-Toques de gerechten zullen bereiden.

De ontvangst is bij De Apedans in Groningen, waar de avond wordt geopend met haring en het sabreren van een 12-liter fles champagne (Balthazar). Gasten worden vervolgens per bus naar de boerderij vervoerd.

De We Care Foundation is een initiatief van het platform HotelloTOP en zet zich elk jaar voor een goed doel in. Dit jaar is dat de VPTZ, Vrijwilligers Palliatief Terminale Zorg. De deelnamekosten voor de benefietavond, €100,- per persoon, komen volledig ten goede aan We Care.

Meer berichten over Euro Toques:

Meer goede doelenacties:

Reageer op dit artikel