nieuws

Exclusief ‘Eat Art’ diner in restaurant Neva

Restaurant

Café Restaurant Neva in de Hermitage Amsterdam organiseert een ‘culinaire kunst’ avond, waarin kunst en eten samenkomen. Neva’s chef-kok Ricardo van Ede kookt op tien september een viergangendiner geïnspireerd op de fotocollectie Dusk & Dawn van Erwin Olaf.

Exclusief ‘Eat Art’ diner in restaurant Neva

De fotoserie is tot en met twaalf september te zien in de Hermitage. Op tien september vertaalt de chef-kok de foto’s naar een diner. Hij laat zich inspireren door het bleke en donkere kleurenpalet van Dusk & Dawn.

Fotograaf Erwin Olaf gaat tijdens het diner een vraaggesprek aan met documentairemaker en regisseur Michiel van Erp. De mannen bespreken hierin de rol van eten in het werk van Erwin Olaf en de dieperliggende gedachtes achter Dusk en Dawn.

Het viergangendiner inclusief wijnarrangement, koffie of thee, toegang tot de fototentoonstelling en het bijwonen van het interview kost 85 euro. De avond duurt ongeveer tot half elf.

Het restaurant hoopt in de toekomst vaker speciale ‘Eat Art’ avonden te organiseren waarin kunst en eten samen komen.

Reageer op dit artikel