nieuws

Exploitatie van Le Cirque overgenomen

Restaurant

De exploitatie van restaurant Le Cirque in Scheveningen komt onder verantwoording van cateraar Maison van den Boer. Dat is bekendgemaakt bij het verlengen van het cateringcontract tussen het Fortis Circustheater en Maison van den Boer.

Exploitatie van Le Cirque overgenomen

Maison van den Boer werkte de afgelopen jaren al op incidentele basis samen met het à la carte restaurant Le Cirque.

‘Deze samenwerking beviel ons zo goed, dat er gekeken is of we de verantwoordelijkheid van dit exclusieve restaurant volledig op ons konden nemen. Wij streven ernaar om onze contractpartners een allesomvattende Hospitality-dienstverlening te bieden’, aldus topman Noud van den Boer van Maison van den Boer.

Van den Boer vervolgt: ‘Binnen onze groep hebben wij al vele jaren ruime ervaring op het gebied van à la carte gastronomie en met chef-kok Ruben van Dieten hebben we er een topchef voor Maison van den Boer bij’.

Restaurant Le Cirque blijft gewoon lid van de culinaire vereniging Jeunes Restaurateurs d’Europe.

Reageer op dit artikel