nieuws

Femke Halsema-pasta bij Fifteen

Restaurant

Restaurant Fifteen in Amsterdam zet een maand lang een door Femke Halsema bedachte pasta op de menukaart. Halsema maakte de beste pasta in een ‘kookbattle’ tussen politici in het Amsterdamse restaurant.

Femke Halsema-pasta bij Fifteen

Het ging om een ludieke kookactie ter gelegenheid van de lancering van het nieuwste kookboek van de Britse superkok Jamie Oliver, grondlegger van de Fifteen-restaurants waar kansarme jongeren de mogelijkheid krijgen zich op te werken tot kok.

Halsema’s pasta met saus sloeg het meest aan. De saus maakte de lijstrekker van GroenLinks op basis van boter, salie en munt. Het winnende recept staat een maand lang op het menu van restaurant Fifteen. Halsema rekende bij de kookstrijd af met CDA’er Maxime Verhagen, Rita Verdonk van de VVD, PvdA’er Ahmed Aboutaleb en Alexander Pechtold van D’66.

Rita Verdonk kiest beste rosé

Reageer op dit artikel