nieuws

Ferdi Dol restaurantmanager Neva

Restaurant

Restaurant Neva in de Hermitage in Amsterdam heeft Ferdi Dol aangesteld als nieuwe restaurantmanager. Dol volgt Evert Groot op, die vertrokken is naar restaurant Vinkeles, eveneens in Amsterdam.

Ferdi Dol restaurantmanager Neva

Dol werkt sinds juni 2009 voor Café Restaurant Neva. Daarvoor werkte hij onder meer acht jaar voor het Amstel Hotel en voor Ciel Bleu in het Okura Hotel Amsterdam. Dol is per 1 mei restaurantmanager bij Neva.

Neva heeft verder Jaap Baan aangesteld als sommelier. Baan werkte eerder voor onder andere het Amstel Hotel, Le Cirque in Scheveningen en Saur in Den Haag.

Algemeen Manager Ron Schouwenburg zegt veel vertrouwen te hebben in de samenwerking tussen Ferdi Dol en chef-kok Ricardo van Ede. ‘Stabiliteit en continuïteit zijn juist van groot belang’, aldus Schouwenburg.

Per dag bezoeken zo’n tweeduizend mensen de tentoonstelling ‘Matisse tot Malevich’ in de Hermitage. Een groot deel daarvan bezoekt Neva voor een lunch of een drankje op het terras. Om meer aandacht op het diner te vestigen is Neva een reclamecampagne onder de noemen EAT ART gestart.

Reageer op dit artikel