nieuws

Fifteen decor van eerste Fairtrade bruiloft

Restaurant

Restaurant Fifteen in Amsterdam vormt op 8 mei het decor voor de eerste Fairtrade bruiloft van Nederland. Robert ten Brink voltrekt het huwelijk waarna het bruidspaar overnacht in de Fairtrade hotelkamer van het Dorint Hotel op Schiphol.

Fifteen decor van eerste Fairtrade bruiloft

De eerlijke bruiloft is een initiatief van Max Havelaar en wordt op 8 mei gehouden omdat op die dag internationaal extra aandacht is voor Fairtrade. Max Havelaar is de organisatie achter het onafhankelijke Fairtrade keurmerk.

Het paar dat elkaar in restaurant Fifteen van de Britse topkok Jamie Oliver het ja-woord mag geven is afkomstig uit Breda en gekozen uit honderd bruidsparen. Het gaat om Wanda Freeke en Caleche Brandsen.

Restaurant Fifteen is ook voor ‘gewone’ bruidsparen beschikbaar als officiële trouwlocatie.

Reageer op dit artikel