nieuws

Finale Mijn Tent is Top bekend

Restaurant

De finale van Mijn Tent is Top gaat tussen restaurant Moodz in Delft en De Pastinaeck in Amersfoort. Dinsdagavond maakte de vakjury bekend dat Amiral in Apeldoorn de wedstrijd moest verlaten.

Finale Mijn Tent is Top bekend

‘De keuken is dik in orde, maar daar gaat het niet alleen om. Als eerste had Apeldoorn de boel op orde. Maar ze laten veel kansen liggen. We zien niet de echte wil om te winnen’, aldus juryvoorzitter Herman den Blijker dan de eliminatie van Amiral, dinsdagavond op tv bij RTL4.

Al eerder liet de jury weten twijfels te hebben of dit wel de droom is van gastvrouw Lianne. Verder gaf de jury aan dat het geen gemakkelijke beslissing was om ‘Apeldoorn’ naar huis te sturen.

De finale van Mijn Tent is Top editie 3 gaat tussen ‘Delft’ en ‘Amersfoort’. De finale is op 12 mei en wordt vanaf 21.30 uur live uitgezonden op RTL4. De uiteindelijke winnaar wordt bepaald door de kijkers van het tv-programma. Zij kunnen via sms of telefoon hun voorkeur kenbaar maken.

Reageer op dit artikel