nieuws

Finale Mijn Tent is Top: Den Bosch-Leeuwarden

Restaurant

De finale van het tv-programma Mijn Tent is Top van Herman den Blijker wordt gespeeld tussen Coquille in ’s Hertogenbosch en Doozo in Leeuwarden. Dinsdagavond viel restaurant Suisse in Amsterdam af.

Finale Mijn Tent is Top: Den Bosch-Leeuwarden

‘Een goede zaak, maar net niet top’, luidde het oordeel van juryvoorzitter Herman den Blijker. De jury, met ondermeer gastvrouw Kim Veldman van De Leest in Vaassen en Denise Mooy van Restaurant Quartier Sud in Amsterdam, was unaniem in zijn oordeel ‘Amsterdam’ naar huis te sturen.

Sms’en

De winnaar van de tv-serie, waar dinsdagavond 660.000 mensen naar keken, wordt kwijtgescholden van het investeringsbedrag van pakweg 300.000 euro. Vanaf 3 april is het mogelijk om per sms een stem uit op één van de finalisten.

Reageer op dit artikel