nieuws

Finalist Hermans Helden geen chef Las Palmas

Restaurant

Krispijn Wessel wordt niet de nieuwe chef-kok van het Rotterdamse visrestaurant Las Palmas van Herman den Blijker en David Crouwel. Wessel verloor de finale van Hermans Helden nipt van Erik van Dam, die vervolgens de chef-kok werd. Van Dam maakte deze week bekend te vertrekken bij Las Palmas.

Finalist Hermans Helden geen chef Las Palmas

‘Wessel is niet in beeld om chef-kok te worden. Het wordt iemand van buitenaf. We zijn momenteel in gesprek met een kandidaat. Voor het eind van het jaar staat er een nieuwe chef-kok in Las Palmas’, laat Crouwel weten.

Deze week maakte Van Dam bekend Las Palmas te verlaten. Van Dam sprak over een meningsverschil zonder er inhoudelijk op in te gaan. Crouwel stelt dat er geen sprake was van een meningsverschil.

Crouwel hierover: ‘Een meningsverschil kun je altijd oplossen. Nee, we hebben allebei besloten dat het beter was om uit elkaar te gaan. We zijn op een goede manier uit elkaar gegaan. Las Palmas verdient een ervaren chef-kok, die organisatietalent heeft en goed kan koken’.

Zie ook

Reageer op dit artikel