nieuws

Flinstering pakt cappuccino-record

Restaurant

De recordpoging van Mijn Tent is Top-zaak Flinstering in Breda om de grootste cappuccino ter wereld te maken, is gelukt. De ludieke actie stond in het kader van de publiciteitsgolf in aanloop naar de finale van het populaire tv-programma.

Flinstering pakt cappuccino-record

In een grote houten ton, een hot tub, ging 2365 liter cappuccino. Flink meer dan de vijftienhonderd liter van het oude record.

Vier grote zetsystemen zorgden in drie uur voor de benodigde koffie. In cementen bakken met melk werd met behulp van hogedrukreinigers de crème voor de cappuccino gemaakt.

‘Aangezien wij vinden dat we de beste cappuccino van Breda maken en we ook een eigen cappuccinomelange hebben, wilden we meteen maar ook de grootste cappuccino maken’, aldus René Lancée van Flinstering in BN/DeStem.

De geslaagde recordpoging maakt deel uit van een publiciteitscampagne van het restaurant. In de laatste dagen voor de finale van Mijn Tent is Top is zoveel mogelijk publiciteit geboden om zo mensen over te halen de stem van de consument te winnen.

Reageer op dit artikel