nieuws

Flo doneert 5000 maaltijden aan Fill the Cup

Restaurant

Brasserie Flo Maastricht heeft ambassadeur Joop Braakhekke van Fill the Cup een cheque overhandigd ter waarde van 5000 schoolmaaltijden. Sinds de lancering van het project op 1 december 2011 liet directeur Dirk-Jan Doek niet alleen de gasten 20 cent extra betalen, maar werd dat bedrag ook afgerekend over elke personeelsmaaltijd.

Flo doneert 5000 maaltijden aan Fill the Cup

In vier maanden verzamelde Brasserie Flo Maastricht, onderdeel van Hampshire Hospitality, voor Fill the Cup een bedrag dat goed is voor 5000 schoolmaaltijden. Door 20 cent extra te vragen voor elke maaltijd zamelen restaurateurs geld in voor dit project, dat een samenwerkingsovereenkomst heeft gesloten met het World Food Programme van de Verenigde Naties. ‘Wij een maaltijd, zij een maaltijd’, zo luidt de slogan.

Directeur Dirk-Jan Doek overhandigde de cheque ter waarde van 5000 schoolmaaltijden aan Fill the Cup-ambassadeur Joop Braakhekke. Doek: ‘In de eerste vier maanden hebben we niet alleen gasten om 20 cent extra gevraagd, maar hebben we zelf ook van elke personeelsmaaltijd gedoneerd.’

Reageer op dit artikel