nieuws

Flo komt naar Eindhoven en Maastricht

Restaurant

Brasserieconcept Flo van de Eden Hotel Group komt definitief naar Eindhoven en Maastricht. Beide vestigingen worden nog dit jaar jaar geopend. De directie van het hotelbedrijf liet eerder al weten na te denken over de uitrol van het concept Flo. Flo is nu alleen nog te vinden in Amsterdam.

Flo komt naar Eindhoven en Maastricht

Flo Eindhoven opent op 1 juli in het Holiday Inn hotel aan de Veldmaarschalk Montgomerylaan 1 in de lichtstad. Flo Maastricht opent begin september, naast het Eden Designhotel in de Stationsstraat.

Begin 2008 liet algemeen directeur Leon Dijkstra al weten dat er serieus werd nagedacht om Flo Amsterdam ook in andere steden te starten. Ook toen werd al gedacht aan Eindhoven en Maastricht. ‘We hebben er nog geen beslissing over genomen, maar binnen nu en drie maanden willen we dit ei gaan leggen’, aldus Dijkstra destijds.

De Eden hotel group is franchisenemer van Flo, een van oorsprong Frans brasserie concept.

Reageer op dit artikel