nieuws

Fortis schrapt toplunch bij Ducasse

Restaurant

Een exclusieve lunch in het toprestaurant Le Louis XV in Monaco van de Franse chef Alain Ducasse voor medewerkers van de verzekeringstak van Fortis, is afgelast. Het zou gaan om een toplunch voor zo’n twintig genodigden van Fortis Insurance.

Fortis schrapt toplunch bij Ducasse

Waarom de lunch is afgelast, wordt niet gemeld door de Belgische krant De Zondag. Wel is bekend dat een andere reis van Fortis een paar maanden geleden voor veel ophef zorgde. Dit omdat Fortis overheidsteun nodig had om te overleven en dat luxe snoepreisjes daarbij ongepast zouden zijn.

Het jongste initiatief betrof een bedrijfsuitje van Fortis Insurance. Een groep van zo’n twintig makelaars zou op 13 februari een lunch nemen in toprestaurant Le Louis XV in Monaco. Dit restaurant van Alain Ducasse behoort tot de beste restaurants ter wereld. De reis was bedoeld voor externe verzekeringsmakelaars van Fortis Insurance.

Reageer op dit artikel