nieuws

Francois Geurds gaat kookles geven op Aruba

Restaurant

De Rotterdamse chefkok Francois Geurds gaat kookles geven op Aruba. Hij wil daarmee het niveau van de horeca op Aruba verhogen. De met een Michelinster bekroonde chef-kok is zelf van Arubaanse komaf.

Francois Geurds gaat kookles geven op Aruba

Hij heeft dit afgelopen zaterdag afgesproken met de Arubaanse minister-president Mike Eman die aanwezig was in Restaurant Ivy in Rotterdam. Er vond daar een overleg plaats met vertegenwoordigers van de lokale horeca, zo meldt RTV Rijnmond.

Culinaire standaard

Doel van de bijeenkomst was het verbeteren van de Arubaanse horeca. Meesterkok Francois Geurds van het Michelin-restaurant speelt daarbij een belangrijke rol. Geurts heeft toegezegd workshops te gaan geven om de ‘culinaire standaard’ van eetgelegenheden op het eiland te verhogen.

Reageer op dit artikel