nieuws

Fred Dijsselbloem stopt als restaurateur

Restaurant

Fred Dijsselbloem heeft zijn restaurant De Stad Rome in Warmond verkocht. Exact op zijn 65ste verjaardag, op 18 maart, deed hij na dertig jaar afstand van zijn houtskoolgrillconcept. Wel blijft Dijsselbloem voorzitter van Euro-Toques.

Fred Dijsselbloem stopt als restaurateur

‘Ik vind het welletjes. Het is mooi geweest. Ik heb dertig jaar lang dit restaurant gerund. Van het begin heb ik vastgehouden aan het grillconcept en dit in de loop der tijd doorontwikkeld volgens de visie van Euro-Toques’, aldus de kersverse gepensioneerde kok.

Dijsselbloem heeft zijn restaurant verkocht aan een belegger. De belegger heeft Adhoc Horecamakelaars de opdracht gegeven een exploitant te zoeken. Wat er met de zaak gebeurt en of het grillconcept blijft bestaan, is niet bekend. Dijsselbloem zegt niet meer betrokken te zijn bij wat er met De Stad Rome gebeurt.

Naast restauranthouder is Dijsselbloem al jaren actief als bestuurslid van Euro-Toques. Hij was zelfs enige tijd voorzitter van de Europese tak van Euro-Toques, maar uit onvrede legde hij deze functie vrij snel neer.

In april stelt Dijsselbloem zich herkiesbaar voor de rol als voorzitter van Euro-Toques Nederland, een functie die hij sinds 2003 uitvoert. Dijsselbloem geeft aan adviseurswerkt te willen gaan doen om zijn vakkennis en visie van Euro-Toques over te dragen.

Reageer op dit artikel