nieuws

Fred Dijsselbloem van Euro-Toques lange tijd uitgeschakeld

Restaurant

De voorzitter van Euro-Toques Nederland, Fred Dijsselbloem, is getroffen door een ernstige ziekte. Hij wordt behandeld in het ziekenhuis om de gevolgen van een zware operatie, die hij eerder dit jaar onderging, zoveel mogelijk te beperken.

Fred Dijsselbloem van Euro-Toques lange tijd uitgeschakeld

De taken van Dijsselbloem worden de komende maanden worden opgepakt door andere bestuursleden. Onder andere de activiteiten van Euro-Toques Nederland bij de komende European Fine Food Fair in Maastricht, die volgens planning doorgaan.

‘Zijn enorme inzet en grote ervaring bij het dagelijks besturen van deze grote branchevereniging hebben Euro-Toques Nederland een duidelijke stem gegeven in een land dat culinair steeds meer aandacht krijgt in Europa. We zullen hem maanden moeten missen en het zal niet eenvoudig zijn dit op te lossen, maar het meest belangrijke is dat hij weer voldoende herstelt. Het bestuur wenst hem dit van harte toe’, aldus pr-manager Bram Loman van Euro-Toques Nederland.

Reageer op dit artikel