nieuws

Fred met 33 plaatsen snelste stijger in Lekker

Restaurant

Met het nieuw binnenkomen op plaats 67 is restaurant Fred in Rotterdam met 33 plaatsen de grootste stijger in de nieuwe restaurantgids Lekker. Vorig jaar ging de snelste stijger met 52 plaatsen omhoog.

Fred met 33 plaatsen snelste stijger in Lekker

Achter Fred stijgt ’t Schulten Hues in Zutphen het snelst met 27 plaatsen. De derde snelste stijger is Solo in Gorinchem. Dit restaurant stond vorig jaar op plaats 74, nu op 51. Ciel Bleu in Amsterdam gaat van 38 naar 19 en plust 19 plaatsen. Vinkeles in Amsterdam, het voormalige The Dylan gaat van 77 naar 59, een stijging van 18 plaatsen.

Een snelle stijging is overigens geen garantie voor verdere sprong het jaar erop. Vorig jaar steeg restaurant Basiliek in Harderwijk spectaculair van 96 naar 44. Dit jaar blijft Basiliek staan op 44.

Meer nieuws uit de Lekker 2009:

Ranglijsten uit Lekker 2009:

Reageer op dit artikel