nieuws

Functiewisselingen bij nieuwe Echoput

Restaurant

Chef-kok Theus de Kok van het befaamde wildrestaurant De Echoput in Hoog-Soeren wordt gastheer. De Kok wordt in de keuken opgevolgd door een ervaren Echoput-man. De Echoput staat aan de vooravond van een heropening na een ingrijpende verbouwing.

Functiewisselingen bij nieuwe Echoput

De opvolger van Theus de Kok is Johan Christiaan Reker. Reker werkt al tien jaar voor De Echput, de zaak van smaakprofessor Peter Klosse. Afgelopen week was Reker verantwoord voor een Het Wilddiner van de Koninklijke Nederlandse Jagers Vereniging.

Hotel Gastronomique

De Echoput is na een grootscheepse verbouwing omgetoverd in Hotel Gastronomique De Echoput. Eigenaar Peter Klosse, die de zaak overnam van zijn vader Jaap Klosse, liet de zaak tot de grond toe afbreken en het vervolgens weer opbouwen tot een compleet en eigentijds horecabedrijf.

Zie ook:

De Echoput overwint bureaucratie

Reageer op dit artikel