nieuws

Funky Food Tasting in Den Haag

Restaurant

Het Haagse restaurant HanTing organiseert op 7 juli in samenwerking met chef-kok Helfred van Malkenhorst het culinaire evenement Funky Food Tasting. De gasten mogen proeven welke ingrediënten zijn gebruikt.

Funky Food Tasting in Den Haag

Bij het recent geopende restaurant HanTing in de Prinsestraat kookt de gastchef samen met patron cuisinier Han een reeks van twaalf schotels met bijzondere smaakcombinaties. Voor-, tussen-, hoofd- en nagerechten in kleine porties.

De gasten krijgen een lijst waarop ze per gerecht de volgens hen gebruikte ingrediënten noteren. Aan het eind van de avond wordt bekeken welke gast het bij het rechte eind heeft. De Funky Food Tasting schijnt voor hilarische situaties te zorgen.

De van origine Nederlandse chef Helfred van Malkenhorst organiseerde ditzelfde evenement al eerder in Bangkok, waar hij in verschillende restaurants heeft gewerkt. Helfred is een creatieve kok die al veertien jaar in Azië woont en werkt en daar de ‘funky chef’ of ‘culi-clown’ wordt genoemd. Han behaalde in 2008 het ‘Certificaat van Internationaal Bekende Chefs van de Chinese Keuken’.

Reageer op dit artikel