GaultMillau-award Beste Chef voor Sergio Herman

GaultMillau-award Beste Chef voor Sergio Herman

Sergio Herman was de gevierde man tijdens de feestelijke uitreiking van de award rondom de nieuwe GaultMillau-gids. En passant won de Zeeuwse topkok ook nog de award Beste Chef 2010.

Het grote nieuws maandag in het Fortis Circustheater in Scheveningen was natuurlijk de maximale score van twintig GaultMillau-punten voor Oud Sluis. Maar kort daarvoor viel Sergio Herman ook al in de prijzen.

Herman kreeg de award voor Beste Chef 2010 uitgereikt. Herman sprak in zijn dankwoord van een hecktische zomer. ‘Het restaurant is compleet verbouwd en dan gaat ook nog Geoffry (Hendrikse, red.) weg. Dat gaat je niet in de koude kleren zitten. Maar Oud Sluis blijft verder gaan’.

‘Maar wat ben ik alleen’, vroeg Herman zich enkele malen hardop af doelend op het teambelang. ‘Je bent alleen krachtig als je een goed team ben. Alleen ben je nul komma nul’.

Dinsdagochtend 27 oktober kunt u hier ook de volgende lijsten bekijken::

» Bijzondere tot onbetwistbare top 2010

» Snelste stijgers 2010

» Veelbelovend 2010

» Nieuwkomers 2010»

» Prijs/kwaliteit 2010

» Lievelingsadres 2010

» Uitstekende wijnkaart

» Wijn/spijs 2010

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.