nieuws

Gerrit Greveling staat open voor aanbiedingen

Restaurant

Gerrit Greveling wil overal over nadenken wat betreft het vervolg van zijn kookcarrière. Greveling, die gisteren zijn sterrestaurant Chalet Royal in Den Bosch op slot deed, zegt diverse aanbiedingen op zak te hebben. Greveling zegt dat hij de komende periode gebruikt om na te denken over zijn toekomst.

Gerrit Greveling staat open voor aanbiedingen

Greveling bevestigt dat hij in Den Bosch is wezen kijken naar Het Kruithuis aan de Zuid-Willemsvaart als mogelijke locatie voor een nieuw restaurant. ‘Maar ik hoef niet speciaal in Den Bosch te blijven’, laat hij weten.

Of hij zelfstandig ondernemer blijft of in loondienst treedt, laat Greveling voorlopig in het midden. Ook aanbiedingen uit het buitenland maken wat hem betreft een serieuze kans. ‘Ik weet het echt nog niet. Ik laat alles op mij afkomen en heb geen streefdatum gesteld. Voorlopig neem ik een tijdje pauze’.

De BV Chalet Royal blijft intussen gewoon bestaan. Personeel met aflopende contracten is bij collega toprestaurants van de Alliance Gastronomique ondergebracht. De geboren Tukker zegt nog deze maand bezig te zijn met het afronden van het restaurant in Den Bosch en daarna van een vakantie te willen genieten.

Reageer op dit artikel