nieuws

Gerrit Greveling voorzitter Alliance

Restaurant

Gerrit Greveling wordt de nieuwe voorzitter van de Alliance Gastronomique. Greveling vervangt John Beeren, die aan het eind van zijn termijn eind dit jaar de voorzittershamer neerlegt.

Gerrit Greveling voorzitter Alliance

Eigenaar Greveling van Chalet Royal in ’s Hertogenbosch werd al enige tijd getipt als opvolger van de energieke Beeren, eigenaar van De Bokkedoorns in Overveen. Maandagavond werd hij bij stemming gekozen door de leden van de Alliance.

Naast de benoeming van Greveling als nieuwe voorzitter per 1 januari 2010 is Peter Klosse van De Echoput in Hoog Soeren gekozen tot directeur van de vereniging van toprestaurants.

Aftredend voorzitter John Beeren over de constructie Greveling-Klosse in De Telegraaf: ‘Het is voor onze club de beste oplossing. Peter Klosse zal onbezoldigd de marketing en commercie voor zijn rekening nemen. Wij hebben een grootse toekomst voor ons liggen’.

Reageer op dit artikel