nieuws

Gevoelige tik voor Gordon Ramsay

Restaurant

De Britse topkok Gordon Ramsay heeft een flinke nederlaag moeten incasseren. In de toonaangevende culinaire gids Good Food Guide staat Ramsay’s restaurant in Londen niet meer op eenzame hoogte. Het driesterrenrestaurant moet de koppositie in de gids delen met twee andere topzaken.

Gevoelige tik voor Gordon Ramsay

Voor de ambitieuze Ramsay moet het einde van zijn heerschappij een gevoelige tik zijn. Het management van de bekende kok, in ons land bekend van tv, heeft laten weten dat Ramsay te druk is om zelf te reageren op het nieuws. Het toprestaurant van Ramsay in de Londense wijk Chelsea kreeg in de nieuwe Food Good Guide als rapportcijfer een negen. De vorige drie jaar was dat nog een tien.

De in Schotland geboren Ramsay moet de koppositie in de Good Food Guide nu delen met de Fat Duck in Berkshire en met Le Manoir Aux Quat’Saisons in Oxfordshire. Vanaf deze week ligt de Good Food Guide in de winkelschappen. De gids is samengesteld door lezers van de Good Food Guide.

Reageer op dit artikel