nieuws

Gewonde bij overval toprestaurant Valuas in Venlo

Restaurant

Het met een Michelinster bekroonde restaurant Valuas in Venlo van de bekende gastronomische broers Swaghoven, is overvallen. Bij de overval in de nacht van maandag op dinsdag raakte één persoon gewond.

Gewonde bij overval toprestaurant Valuas in Venlo

’s Nachts tussen drie en vier uur vond de overval in hotel-restaurant Valuas plaats. Een medewerker van het horecabedrijf hoorde geluiden en polshoogte nemen. Hij kwam daarbij oog in oog te staan met inbrekers, die hem tegen de grond sloegen.

De man is met hoofdwonden overgebracht naar het ziekenhuis. De daders gingen er vervolgens zonder buit vandoor. De politie is een onderzoek gestart naar de overval.

Restaurant Valuas in Venlo staat in de jongste editie van de toonaangevende restaurantgids Lekker op plaats 37. Het toprestaurant wordt gerund door de broers Eric en Marcel Swaghoven en is in bezit van een Michelinster.

Reageer op dit artikel