nieuws

Gezin bedreigd in Zeeuws Chinees restaurant

Restaurant

In het Zeeuwse Brouwershaven is gisteravond een gezin bedreigd tijdens een gewapende overval op een Chinees restaurant. Toen de politie ter plaatse kwam, waren de overvallers nog aanwezig. Toch wisten ze uiteindelijk aan de agenten te ontkomen.

Gezin bedreigd in Zeeuws Chinees restaurant

De agenten konden één van de overvallers tegenhouden, terwijl hij weg probeerde te vluchten. Hij werd gearresteerd op de markt in Brouwershaven.

Na deze arrestatie zette de politie een grote zoekactie op touw op heel Schouwen-Duiveland. Daarbij werden nog eens twee mensen in de kraag gevat. De politie vermoedt dat ook zij bij de inbraak betrokken waren.

De politie sluit niet uit dat er nog meer arrestaties aan zitten te komen vanwege mogelijke betrokkenheid bij de overval op het Chinese restaurant. Voor zover bekend vielen er bij de overval geen gewonden.

Reageer op dit artikel